Americas next top model, cycle 8

I måndags började Americas next top model igen, utan mitt vetande! Va é de för försoner?.. Ô.o Antar att dom gjorde reklam för det förra veckan när ja var på Kreta då! ( vilken känns mkt lääängre sen än en vecka!..)

Så missade det första avsnittet.. Men annars så har både tisdan,onsdan och nu torsdagen varit uppbokade mellan klockan 8 och 9!. Kul att dom visar alla avsnitten på än gång så man  slipper vänta, men ändå är det ju kul att ha något att längta efter i veckorna, men nu får man ju de varje dag så ja ska väl inte klaga?.. ; )

Snart börjar ju Desperate Houswives o allt igen!.. Har mkt att längta till, Svenska top model börjar den 12:e September med!... : )

Top model känns dock inte lika bra det här året, vet inte riktigt varför har ju bara vart 4 program, men ja har verkligen inte fastnat för någon tjej än och det är så mkt tragiskt!.. Alla är så jävla ego, snackar skit hela tiden o en bara gråter o en annan fick i detta avsnittet besked att hennes bästa vän hade dött o en överdos!!..;s
Top Model goes Drama O.o 

Men men alltid underhållande!.. Trots att jag stör mej på Tyra Banks!... 


                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se