Go morron !

Nämen tjena , detta var något nytt.. Josse sitter vid datorn innan klockan har hunnit bli halv 9 ( på en lördag dessutom... Ojojoj skulle inte hänt i vanliga fall ( om man nu inte hade blivit väckt av en liten gullebebis vid 7-tiden....:
Han är så sjuuukt gulligull och stor !!..: )   Dom kom igår vid halv 7,7 tiden. Så käka vi kycklingpaj o vi fick en present, ett jääättefint fotograf kort på Theodor!..

Är riktigt pigg nu faktiskt!.. Sickt.. Åh nu är mormor här, åh pratar om dopet ( om hur stiiliga alla var, inga som hade piercingar eller rakat/ruffsigt hår osv..) Stiligt dop var ordet som mormor säger ( inga hip-hopare sa hon nu!..^^. )

hihi...

          Snart ska vi äta frukost sedan blir det en runda in till Kalmar stad.. Madde ska hitta en overall till Theo, kom nyss på att overall betyder över allt xP Grattis till mig dagens på komst.. Beror nog på att det var läänge sedan man själv hade overall o då tänkte man väl inte direkt på att det var ett engelskt ord!.. Well well..
Själv ska jag försöka hitta mej en nice vinterjacka och mössa!.. Kanske även ett par skinnhandskar o skor!? Får se!... :))  Ikväll blir det kanske bio med Madde & Christian ( På smällen eller Underbar och älskad av alla!..)  Mormor & morfar får agera barnvakter !  

              
Aja will be back!..   PUSS&KRAM   : ) Ha en superbra lördag ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se