Confused...

Är ett ord som översatt till svenska betyder förvirrad , vilket är ett ord som skulle beskriva den här dagen på ett väldigt bra sätt för min del. Förvirrad & allmänt okoncentrerad är vad jag har varit och känt mig!. Men varför ?...

Kan man fråga sig, jag har inte ens svaret själv. Jag vill inte känns mig förvirrad och osäker på tillvaron men det känns som att det finns så grymt många frågetecken i ens tillvaro. Just nu i fokus- Gymnasievalet.
Åååh ja har verkligen ångest inför gymnasievalet. Känns som att det är sååå långt kvar, visst det är långt kvar tills jag börjar gymnasiet, men tiden går fort och själva valet är det INTE långt kvar till!.. Det är inte själva valet jag har ångest över direkt, jag är ju ganska så säker på att jag kommer att välja Samhäll inriktning media på Stagnelius som första val, vad annars? Jag älskar att fota, skriva och allt som har med film osv att göra åh jag vill alldra helst gå på Stagg, like my sister and brother!.. =)
Så det valet är ju inte så svårt, jag har mer ångest över att det är en hyfsat vanlig linje, många som väljer den och få platser!.. Jag kanske inte kommer in ju!
Åh då vet jag att jag kommer att bli sååå besviken, vad gör jag då liksom!
Visst det finns Media linjen på Kagg men ja vill helst inte gå på Kagg!..
Sen en annan anledning till "ångesten" är att jag verkligen inte vill splittras från klassen, känns som att man precis kommit in i så bra i klassen, äntligen känner man alla och ja jag trivs med tillvaron i skolan där jag är nu helt enkelt!..   Så jobbigt att behöva bryta upp det man trivs med, börja om igen.
 Men så är ju livet hela tiden, bara att inse och tänka positivt.!
Även fast ja kanske hamnar i en klass utan några gamla kompisar
 ( också en ångest, fan va nervöst o jobbigt första dagarna liksom!?.. )
Hoppas såklart att ja hamnar med någon ja känner!.. Men man lär ju säkerligen känna folk fort. Även där får man tänka på att det kommer vara så hela livet, på en ny arbetsplats t.ex, tar man med sina kompisar dit? Näe alla väljer ju olika vägar, kompisar är sällan så lika att dom har exakt samma drömmar och värderingar, nej nej!.

Det där börjar ja komma över men ändå,
jag hatar den där ovissheten man känner nu och pressen på att betygen ska vara bättre än någonsin just denna termin!.. Jag gör ju så gott jag kan men jag vill ändå inte lägga ner hela min kraft på skolan, de funkar bara inte för mig,  tyvärr?.. Jag har ganska så lite energi, är ganska så lat. Jag orkar inte alltid!.
Men jag kör ändå på i mitt tempo och jag försöker verkligen göra så gott jag kan!..Men ibland vill man inte!..Fast man gör det ändå!.. Oftast!. Samvetet spelar in.. Som fan, ja är en god själ, de kan ja faktiskt inte förneka!..

Det är inte lätt att räcka till, att vara alla till lagt, att trivas med sig själv och sitt liv, verkligen inte!... Ibland känner man inte meningen.
Det är mycket som snurrar i ens hjärna just nu också... Den här tiden, den här åldern, man vill bara hoppa över.. Men ändå inte!... Allt löser sig!  Everything´s gonna be all right!.

Jag vet det och familjen & vännerna kommer ju alltid att finnas kvar!.. ♥


Usch ja mycket tankar, mycket känslor. Massa frågor, inga svar Svårt att hålla sig på topp.
Man vill få svaren men vet inte hur. Svaren kom till mig!
 Man vet inte vad man ska göra av alla tankar!. Ibland räcker inte vännerna eller familjen till, ibland känns det som att ingen förstår hur man känner, ingen kan förklara så man känner sig bättre till mods!.

 Eller kan du? Känner du igen dig i något jag säger? Hur var det för dig att börja gymnasiet hur känner du dig INFÖR gymnasiet!?

 KOMMENTERA & Berätta, pleaaaase!.. 
Det skulle betyda OTROLIGT mycket för mig just nu!

             

                           Kan behöver Den där människan med stort D!. Var finns du?

      
     Ha en fortsatt bra måndagskväll!.      Sovmorgon & Desperate Houswives imon, de positiva med tisdagar!

 

 





Dagen idag, sammanfattning:


Handledning
, lite babbel & genomgång av veckan med handledaren & syslöjdsläraren M..,
Biologi, kollade på nån riktig 80/90-tals film/ dokumentär om hjärnan och K mumla nått om G-prov nästa vecka när över halva klassen gått ut!..Ô.o ?
SO: 
Jobbade på om klimatförändringarna inriktat på "Rädda våra hav".
    (Inlämnas på måndag, muntligt på tisdag, nästa vecka!..)
   
          LUNCH
Petade i mig lite kycklingpyttipanna, inte så delicious men fick i mig en del ändå eftersom ja inte hunnit äta så mycket frukost denna stressiga morgon... Pratade om allt o inget med favvobrudarna , tiden flög iväg och jag hade heeelt glömt bort att mammsen skulle hämta mig för att köra mig till tandläkaren vid halv 12.
Ute i matfoajén är den första ja får syn på MAMMA, "Va faan gör hon här!?!" var min första tanke, åh ja rusar ut genom närmsta dörr, PINSAMT, typ halva skolan råkade ju vara där inne just då såklart!...

 Mamma kommer ut till mig , småsur/arg för att ja glömt bort tiden:

" Nu var jag har fem i halv till och med så att vi verkligen skullle hinna, trodde du skulle komma lite tidigare,      varför har du inte mobilen med dig!? blabla..."
Först då kommer jag på!
 " Tandläkareeeeeen, juuuust det faasen!.."
Ja , du ska vara där om mindre än 10 min!..
 
 
Åh där sattes de eld i baken på mig minsann, Jag börjar springa fortfort till bilen, mamma tätt bakom,
(eller ganska långt bakom , hon är inge vidare på att springa , de erkänner hon till och med själv så!...)

Som tur är så går klockan på Folktandvården typ 5 min för sakta så vi hann, precis lagom till 10 i!.. : )
Anmälde mig hos en ung, "stilig man " jag aldrig sett där förr... 


" Åh de var en söt kille du anmälde dig hos, tror du det är han som är tandspecialisten du ska träffa?..; ) "
Var mammas kommentar när jag kom ut till väntrummet där hon satt..

"Amen mamma vad tror du? Han kan väl inte va tandspecialist, han var ju så ung ju!.. "
 
" Hah, näe ja skojar bara , han praktiserar nog bara här... "

              Cirka 5 min senare..

Kommer HAN ut i väntrummet och ropar upp : Josefine ........

Mamma ger mig en liten blick och jag följer småleendes efter honom in till en av rummen..Mammsi följer med in för att hon "ville vara med o höra vad som sas om mina specialtänder.."

{ Ja, ja har då två mjölktänder kvar i min mun som det inte finns några permanenta tänder under, lite knas och det var därför ja skulle träffa en speciallist idag då!... }

Den unga ( och ja han såg bra ut..) praktikanten var med där inne men det var inte han som var specialisten, det var en gråhårig äldre herre, mycket trevlig faktiskt!.. Den snögge praktikanten bad mig att ligga ner.. ;s

Jag behöve knappt öppna munnen förrän herr tandspeciallist hade konstaterat att jag hade ett perfekt bett och väldigt fina tänder. Ja det var så han uttryckte det, åh han sa det inte en gång!...=)
Han sa även att mjölktänderna var i ett sådant bra skick att ja inte behövde återkomma till dom förrän ja är sissodär 18, 19 år!..  Var ju skönt , att ja inte behöver skaffa så kallade "implantar eller proteser , iaf än på länge!.."
Men åh vad det känndes fult när det var 4 st ( ja d var en sköterska där inne med ) som bara tittade på mig och pratade över mitt huvud när jag låg där i mitten, kände mig lite utsatt faktiskt... ^^

Åh mamma tyckte det var såå kul när ja beskrev hur löjligt de känndes att ligga där när alla tittade på en o pratade om en när ja bara låg där rakt upp och ner o inte fick en syl i vädret.. Mamma snacka på ist... Åh mamma trodde ja tyckte de var såå pinsamt att den där "gullige killen" var med.. >.< 

Hihi...  jaja de var väl ett av dom bättre tandläkarbesöken i mitt liv må jag då säga.. Bara komma dit  åh få komplimanger över mina tänder.. Inte så ansträngande eller obehagligt ( inte för att jag har tandläkarskräck )

Eftersom det gick så fort o mamma hade lunch o ja hade teknik , ( där ja bygger ett vattenverk tillsammans med Emma & Hilda som stod i maten idag.. ) så kände jag att jag inte hade något att göra där dom 25 min som återstod.. Så jag vi var så "busiga" att vi åkte till Donken o "fira mina fina tänder" med  Daim Mc Flurry..

Mamma. I Driven till mig.." Säger man Mac Flurry eller Mac Flarry ? " Alla säger så olika!. Ja " Mac Flurry låter bonnigare, men du är ju en bonne så.. Hah. Näe men säg Mac Flarry!.
 En sek senare. " Ja det går bra att beställa! "   Eeh ja " En Cheesburgare o en Mac Flurry  tack.. "

Kom lagom tillbaka till klassen  kom från tekniken o musiken..
 Läraren M trodde att ja hade skolkat bara för att ingen i min grupp visste var jag var, ååh , jaja!.
Lämnade iaf lapp till J, min handledare så han får väl fråga henne då!..


Så hade vi bara Läspass, blev lite stress..Åh matte kvar!.
Fick i läxa på Sv /läspasset att skriva dagbok tre dagar den här veckan som ska lämnas till J nästa måndag,lite kul!...
Får väl skriva ut delar ur min blogg kanske!?...:P

 Fick en liten "uppläxning/lektion" av mattelärarn T om hur farligt de är att lyssna på MP3 hela tiden,, Ååh.. Babbelbabbel...

Sen så var de ju meningen att 9D skulle möta lärarna i fotboll idag efter skolan, var massa som hade anmält sig först men så blev de bara jag, sara & karin av tjejerna.. Åh så 4 boys som skulle möta 3 (!) lärare. Ja o Sara tyckte de kändes ganska onödigt o tråkigt, vi bytte om men tittade bara på ett litet tag.. Ingen publik eller något ju, så vi banga o åkte hemmåt!....

Hade lite tjafs me mammsen för ja ringde o tjatade om att få åka hem med henne.. Aja. Vi är vänner nu!....; )

Fick sitta o vänta i Lindsdal i över en timme.. De funkade men så fort vi kommit hem till Läckeby gick vi in i affären o köpte en chokladbit som vi delade för att tröstäta lite på!..  ^-^  Stackars oss, blev så rörigt!..
 Massa väntan i onödan, iklädda fotbollskläder o ja hade kajalstreck i ansiktet ( Skrev 9D i pannan o på hakan ) hade lite bråttom åh tänkte inte på att de inte ser lika dant utifrån som i spegeln , ingen såg vad de stod,
Sara trodde de stod typ CP ..
Gaaah då!.. x D

   
Var hemma typ halv 6.. Har sedan dess , suttit vid datorn, käkat chili concarne, kollat på ett oc-avsnitt o varit ute och gått med mamma i över en halvtimme!.. Skönt!.

Lite läxdoningar nu kanske?... Åh som du märker nu så stämmer min rubrik rätt bra, denna dag har jag varit väldigt CONFUSED! 
 

               PussHej och Godkväll / Från Mej! =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej :D Kom in på din blogg av en slump och såg att du kanske skulle gå på stagnelius, med inriktning samhäll - media ?
Jag har valt det som första val & känner inte nån som ska gå samma linje som mig , så det känns lite nervöst , du vet (:
Kan du inte adda min msn ? :) loveeli_@hot...

2008-04-21 @ 17:09:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se