Wonderful bebis helg på intågande...

Hopp Snopp! Sitter nu på mammas & pappas jobb vid mammas dator like alla fredagar... Har precis gått runt här o dammsugit , dammtorkat och bytt soppåsar!. Ja på tal om soppåsar så var jag nyss med om en något pinsam upplevelse.... Det är nämligen så att jag har en ganska så kort kjol dagen till ära med endasr ett par over-knee strumpor över.. Så går ju ut med soporna , ner för ståltrappan o slänger soporna, när jag sedan går tillbaka upp för trappan hör jag någon som säger glatt: HEJ HEJ underifrån. Jag rycker till och tittar under mej o där ligger en "gubbe" och målar på huset. Shit pommes tänker jag o kniper ihop med benen o får fram ett litet krystat: Hej...

Gaah vacker utsikt han fick då, Ja bara rusa in o skrek till mamma va ja precis vart med om. Hon skrattade gott den häxan!..; )


Nu så måste ja bara skura ur toan innan "Gubbarna" kommer in o ska duscha om typ 5 min!!  Be right Back!! Sooon.....

Typ 3 min   senare.....

     Tillbaka!


        Sopp de var en enkel match , börjar bli van nu och det är ju LÄTT värt 500 spänn extra i månaden!...

Ja du kanske tyckte det lät märkligt att det låg en "gubbe" under trappan.. ´Men det är ju nämligen så att det är fuuuullt med hantverkare ÖVERALLT på detta ställe.. Kineserna ska ju nämligen ha några av sina "projekt" här o de är invigning om typ en vecka så arbetet går ju på högvarv, allt ska vara tipptopp, t.o.m grannhuset ( pappas firma.) 

Ajaa han såg nog inget han inte borde se jag kör ju självklart inte med Britney/Paris/Victoria+massaandramediekåta/uppmärkshetsdesperata stilen ( utan trosor alltså!...)








Spelade fotboll idag på idrotten ( skoj ) fast en viss person fick rent utsagt "damp"....

Igår hade vi So-provet i Samhällsekonomi, Gick bra ända tills dom två sista frågorna då ja blandade ihop depression med inflation.. Aja får iaf GODKÄNT + ?


Sen hade vi idrott o vi hoppade höjdhopp vilken visade sej vara en av mina starkaste egenskaper... Ja hoppa nästan 1.30 o Johan ville ha med mej i DM fast de var för sent att lämna in... Men ja struntar i de....

Måste gå nu om ngra timmar kommer Madde , Theo o Christian... Sjukt mysigt!...<3


Måste gå nu morsan har DAMP..

           PUSS&HEJ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Bloggtoppen.se